Υπηρεσίες εκτός Αττικής

Υπηρεσίες εκτός Αττικής

Η Repair Expert γνωρίζοντας τις δυσκολίες που αντιμετωπίζετε, αναλαμβάνει υπεύθυνα και οικονομικά την επιδιόρθωση οποιουδήποτε προβλήματος (software, hardware, οθόνης, πληκτρολογίου κλπ.) αντιμετωπίζει ο φορητός σας υπολογιστής ή το tablet σας σε όποιο μέρος της Ελλάδας κι αν βρίσκεστε. Εσείς, αρκεί να τον συσκευάσετε προσεκτικά (μαζί με τον φορτιστή και το καλώδιο τροφοδοσίας του) και να τον αποστείλετε με courier στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας μας. Μόλις τον παραλάβουμε θα ελέγξουμε και θα επιδιορθώσουμε το πρόβλημα που αντιμετωπίζει, και αφού βεβαιωθούμε ότι λειτουργεί άριστα θα τον αποστείλουμε πάλι σε εσάς με τον ίδιο τρόπο.

Ταυτόχρονα, οι τεχνικοί της Repair Expert θα εγκαταστήσουν στον φορητό σας υπολογιστή ένα πρόγραμμα απομακρυσμένης υποστήριξης, έτσι ώστε οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί ξανά το laptop σας να επιλύεται απομακρυσμένα, απαλλάσσοντάς σας από επιπλέον ταλαιπωρία και κόστος.

contract banner

remote support

ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΕΜΑΣ

Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία & εξειδιεκευμένη γνώση

Λειτουργούμε με συνέπεια & επαγγελματισμό

Παρέχουμε προσιτές τιμές

Βρίσκουμε λύσεις στα δικά σας προβλήματα

ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ

09:00 - 17:00

Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies για να διαχειριστεί τα στοιχεία χρήσης, στατιστικά πλοήγησης και άλλες λειτουργίες. Επισκεπτόμενοι τη σελίδα μας συμφωνείτε οτι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε cookies.

OK