Λύσεις Antivirus

Λύσεις Antivirus

Στην Repair Expert, επίσημο μεταπωλητή των κορυφαίων προϊόντων Bitdefender, θα βρείτε την ιδανική λύση προστασίας για το δικό σας σύστημα, ανεξάρτητα από το λειτουργικό που έχετε (Windows, Mac, Linux) και τους τύπους συσκευής που θέλετε να προφυλάξετε (υπολογιστές, smartphones, tablets και servers).

Όλα τα προϊόντα Bitdefender έχουν χαμηλές απαιτήσεις συστήματος, χρησιμοποιούν μικρά αρχεία αναβάθμισης και οι επιπτώσεις τους στην απόδοση του συστήματος είναι ελάχιστες. Προστατεύουν τους υπολογιστές σας, τον file server, τις φορητές σας συσκευές και το εταιρικό e-mail από κάθε είδους απειλή viruses, worms, Trojans, spyware, adware κ.α.

Επιπλέον, με το DESlock+ μπορείτε να κρυπτογραφήσετε με ασφάλεια τα δικά σας δεδομένα (σκληρούς δίσκους, αφαιρούμενα μέσα, αρχεία και e-mail) αλλά και των πελατών σας και να αναταποκριθείτε στις απαιτήσεις προστασίας προσωπικών δεδομένων.

 

contract banner

ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΕΜΑΣ

Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία & εξειδιεκευμένη γνώση

Λειτουργούμε με συνέπεια & επαγγελματισμό

Παρέχουμε προσιτές τιμές

Βρίσκουμε λύσεις στα δικά σας προβλήματα

ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ

09:00 - 17:00

Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies για να διαχειριστεί τα στοιχεία χρήσης, στατιστικά πλοήγησης και άλλες λειτουργίες. Επισκεπτόμενοι τη σελίδα μας συμφωνείτε οτι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε cookies.

OK