Αγορά και εγκατάσταση καινούργιου ηλεκτρονικού υπολογιστή

Αγορά και εγκατάσταση καινούργιου ηλεκτρονικού υπολογιστή
3 - 4 ώρες
60€

pcrepair techsupport banner

Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί της Repair Expert, βασιζόμενοι στις ανάγκες σας θα σας προτείνουν την καλύτερη επιλογή ηλεκτρονικού υπολογιστή, θα προχωρήσουν στην αγορά και εγκατάστασή του, θα συνδέσουν την οθόνη, το ποντίκι, το πληκτρολόγιο, θα εγκαταστήσουν το λειτουργικό σύστημα που επιθυμείτε (Windows, Macintosh, Linux), θα τον συνδέσουν στο διαδίκτυο (Internet), θα δημιουργήσουν λογαριασμούς χρηστών, θα εγκαταστήσουν τις περιφερειακές συσκευές και τέλος θα ελέγξουν την σωστή λειτουργία του και θα σας δείξουν τον καλύτερο τρόπο χρήσης του.

Και φυσικά, θα βρίσκονται πάντα δίπλα σας, μέσω τηλεφώνου, ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) ή απομακρυσμένης υποστήριξης (remote support), προκειμένου να σας βοηθήσουν σε οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίσετε και σε οποιαδήποτε απορία σας δημιουργηθεί σχετικά με τον νέο σας υπολογιστή.

contract banner

remote support

ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΕΜΑΣ

Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία & εξειδιεκευμένη γνώση

Λειτουργούμε με συνέπεια & επαγγελματισμό

Παρέχουμε προσιτές τιμές

Βρίσκουμε λύσεις στα δικά σας προβλήματα

ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ

09:00 - 17:00

Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies για να διαχειριστεί τα στοιχεία χρήσης, στατιστικά πλοήγησης και άλλες λειτουργίες. Επισκεπτόμενοι τη σελίδα μας συμφωνείτε οτι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε cookies.

OK