Εγκατάσταση λειτουργικού συστήματος

Εγκατάσταση λειτουργικού συστήματος
2 - 3 ώρες
40€

pcrepair techsupport banner

Στην Repair Expert αναλαμβάνουμε να εγκαταστήσουμε στον παλιό ή νέο υπολογιστή σας το λειτουργικό που επιθυμείτε (Windows, Macintosh ή Linux), όλες τις απαραίτητες ενημερώσεις (updates) και όλους τους οδηγούς συσκευών (drivers).

Πιο συγκεκριμένα, αφού παρουμε τα αντίγραφα ασφαλείας (backup) των αρχείων που επιθυμείτε, θα κάνουμε την κατάλληλη διαμόρφωση στον σκληρό σας δίσκο (format) και έπειτα θα εγκαταστήσουμε το λειτουργικό σύστημα που έχετε επιλέξει (Windows 7, Windows XP, Windows Vista, Mac Os X 10.7 “Lion”, Mac Os X 10.6 “Snow Leopard”, Ubuntu Linux κλπ.). Στην συνέχεια θα εγκαταστήσουμε όλους τους απαραίτητους drivers και τις τελευταίες ενημερώσεις (updates), ώστε ο υπολογιστής σας να λειτουργεί με την μεγαλύτερη δυνατή ταχύτητα και ασφάλεια.

Τέλος, αφού ελέγξουμε τον υπολογιστή σας για τυχόν προβλήματα ασφαλείας, θα επαναφέρουμε όλα σας τα δεδομένα, θα ελέγξουμε το σύστημά για ιούς ή κακόβουλα προγράμματα και θα σας βοηθήσουμε να λύσετε οποιαδήποτε σχετική απορία σας δημιουργηθεί.

contract banner

remote support

ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΕΜΑΣ

Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία & εξειδιεκευμένη γνώση

Λειτουργούμε με συνέπεια & επαγγελματισμό

Παρέχουμε προσιτές τιμές

Βρίσκουμε λύσεις στα δικά σας προβλήματα

ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ

09:00 - 17:00

Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies για να διαχειριστεί τα στοιχεία χρήσης, στατιστικά πλοήγησης και άλλες λειτουργίες. Επισκεπτόμενοι τη σελίδα μας συμφωνείτε οτι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε cookies.

OK