Η Εταιρία Repair Expert

Η Εταιρία Repair Expert

 

H εταιρία μας, Repair expert, είναι ένα οργανωμένο και πλήρως εξοπλισμένο επισκευαστικό κέντρο προϊόντων τεχνολογίας που έχει ως στόχο την άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση πελατών και την υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών.

Η τεκμηριωμένη γνώση, οι σπουδές στους τομείς της Πληροφορικής και της Τεχνολογίας καθώς και η πολυετής εμπειρία των ανθρώπων που βρίσκονται πίσω από την Repair Εxpert, είναι η βασικότερη διασφάλιση για την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Παρέχουμε εγγύηση για κάθε επισκευή και πραγματοποιούμε γρήγορο και αξιόπιστο service όλων των φορητών συσκευών σας καθώς και υψηλού επιπέδου τεχνική υποστήριξη που μετράει πάνω από 3.000 συσκευές το χρόνο!

Παράλληλα με τον τομέα της τεχνικής υποστήριξης, η Repair Expert παρέχει περαιτέρω εξειδικευμένες υπηρεσίες και σε συνεργασία με τη Smartnet A.E. και τη Globalnet Communications S.A. δραστηριοποιείται σε πολλά και διαφορετικά πεδία...

Μία πρωτοπόρος εταιρία στην Τεχνολογία

Η Smartnet A.E. είναι μία πρωτοπόρος εταιρία που δραστηριοποιείται στο χώρο της πληροφορικής, των τηλεπικοινωνιών, των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων και των αυτοματισμών, παρέχοντας ολοκληρωμένες και ευέλικτες λύσεις που καλύπτουν τις σύγχρονες ανάγκες επιχειρήσεων και οργανισμών.

Η Smartnet A.E. δραστηριοποιείται στην αγορά από το 1994, αναλαμβάνοντας τη διεκπεραίωση μεγάλων έργων και αυξάνοντας διαρκώς τους τομείς των δραστηριοτήτων της.

Η τεχνική κατάρτιση, οι υλικοτεχνικές υποδομές, οι προβλέψεις για μελλοντικές ανάγκες της αγοράς καθώς και τα έμπειρα στελέχη που απαρτίζουν την εταιρεία μας, την έχουν κάνει να κατέχει μια ισχυρή θέση σε τεχνολογικές εφαρμογές που καλύπτουν όλο το φάσμα των σύγχρονων επιχειρήσεων.

Στη διάρκεια των 25 χρόνων λειτουργίας της, η Smartnet A.E. έχει αποκτήσει τεχνογνωσία ικανή να προσφέρει ιδιαίτερα πολύπλοκες και αποτελεσματικές υπηρεσίες, όπως:

Σχεδιασμό, υλοποίηση και υποστήριξη όλων των τύπων των δικτύων:
• Εγκαταστάσεις δομημένης καλωδίωσης.
Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις.
• Δίκτυα LAN, WAN, Wi-Fi.
• Δίκτυα VPNs, Security κλπ.
• Λύσεις Server Virtualization.
• Εξειδικευμένες λύσεις data centers (UPS, γεννήτριες, Faraday cages κλπ.).
• Εγκαταστάσεις φυσικής ασφάλειας, Access Control, CCTV, συναγερμών, πυρανιχνεύσεις κλπ.

Σχεδιασμό, υλοποίηση και υποστήριξη εγκαταστάσεων τηλεφωνικών κέντρων TDM και VoIP.

Μελέτη και εγκατάσταση συστημάτων φωτισμού καθώς και αισθητήρων διαχείρισής του, ώστε να επιτυγχάνεται η καλύτερη δυνατή σχέση κόστους – ποιότητας και φυσικά η μέγιστη δυνατή εξοικονόμηση ενέργειας.

Εισαγωγή και διανομή προϊόντων Environmental Monitoring and Control, παρέχοντας αποδοτικές λύσεις για την προστασία ευαίσθητων χώρων (data centers, χώροι αποθήκευσης – παρασκευής – διανομής φαρμάκων, τροφίμων κλπ.) και αναλαμβάνοντας την εγκατάσταση σύγχρονων και αυτοματοποιημένων συστημάτων παρακολούθησής τους.

Σχεδιασμό και υλοποίηση εγκαταστάσεων για έξυπνα κτίρια με BMS, KNX.

Επισκευαστικό κέντρο με εξειδικευμένο προσωπικό και εξοπλισμό εργαστηρίου, ώστε να καθίσταται εφικτή κάθε είδους επισκευή φορητών συσκευών (PC, laptops, tablets, κινητά, game consoles κλπ.).

Οικονομοτεχνικές μελέτες για:
• Τηλεπικοινωνιακά κόστη.
• Βελτιστοποίηση χρήσης αναλώσιμων υλικών.

Παροχή τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών (σταθερής και κινητής τηλεφωνίας, Internet, VPN).

Ολοκληρωμένες λύσεις παροχής μηχανογραφικής υποστήριξης, τόσο επικουρικά σε υφιστάμενα τμήματα μηχανογράφησης, όσο και πλήρως (outsourced).

Προκειμένου να είμαστε σε θέση να παρέχουμε στους πελάτες μας τα πλέον σύγχρονα προϊόντα και τεχνολογίες, συνεργαζόμαστε με τους κορυφαίους διεθνείς και εγχώριους κατασκευαστές και διανομείς.

Δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στην κρισιμότητα του εξοπλισμού κάθε επιχείρησης ή οργανισμού, τα τμήματα τεχνικής υποστήριξης είναι έτσι δομημένα ώστε να ανταποκρίνονται 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες το χρόνο και σε όλο το εύρος της ελληνικής επικράτειας.

 

contract banner

remote support

ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΕΜΑΣ

Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία & εξειδιεκευμένη γνώση

Λειτουργούμε με συνέπεια & επαγγελματισμό

Παρέχουμε προσιτές τιμές

Βρίσκουμε λύσεις στα δικά σας προβλήματα

ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ

09:00 - 17:00

Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies για να διαχειριστεί τα στοιχεία χρήσης, στατιστικά πλοήγησης και άλλες λειτουργίες. Επισκεπτόμενοι τη σελίδα μας συμφωνείτε οτι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε cookies.

OK